Vi åpner snart, kommer du?

Kom som du er og opplev denne storslåtte samlingen av over 1000 bilder, 100 plakater, videointervju, historier og effekter som dokumenterer og formidler hvilken rolle utelivet har spilt for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i Bergen og Norge fra 1950 og frem til i dag. Du kan dessuten glede deg til å møte selveste Linda Eide som skal åpne utstillingen! Det blir DJ, og Fincken stiller med bar på museet!

KUNSTNERNE
Paulina Tamara fra Bergen er en av kunstnerne som er med i utstillingen Skeivt Uteliv. Hun stiller ut over 100 bilder i en serie om den Rosa elefanten i rommet - #letstalkaboutthepinkelephantintheroom. Fin Serck-Hanssen (foto) og Inge Ås (trykk) er også invitert til å vise sin historie og tolkning av skeivt uteliv.

GRATIS inngang under Regnbuedagene i Bergen 2. - 10. juni. Utstillingen varer helt til november 2018.

Hold deg OPPDATERT på https://www.facebook.com/skeivtuteliv om nye historier, arrangementet i utstillingsrommet og omvisninger.

Utstillingen Skeivt uteliv er arrangert av Skeivt arkiv Universitetet i Bergen og er kuratert av Kunstplass, et visningssted for samtidskunst.

Skeivt arkiv tar vare på, dokumenterer og formidler vår felles skeive historie.

Utstillingsperiode: 2. juni – nov/des 2018
Åpningstider: 10.00 - 16.00
Adresse: Universitetsmuseet i Bergen
Muséplass 3/Haakon Sheteligsplass 10
http://www.uib.no/universitetsmuseet

Restaurant Chianti, der inngangen til Bergen Storsenter er i dag, var et kjent samlingsted for skeive på tidlig -70 tall.
Restaurant Chianti, der inngangen til Bergen Storsenter er i dag, var et kjent samlingsted for skeive på tidlig -70 tall.
Vi åpner snart, kommer du? - SkeivtArkiv
Foreningshuset til "Nord Norge Bergen" i Kalfarveien 34A, ble leid som festlokale av DNF-48 da de startet egen avdeling i Bergen.