Transsekuell ;-))

Alder: 72

Jeg har lyst å fortelle litt om meg selv og min legning, om etter hvert som tiden har gått. Jeg er gift har 4 voksne barn, alle har nå sine egne familie.

Jeg har vært sjømann hele mitt voksne liv og har fartet rundt de fleste steder i verden, og husker første gangen jeg så en mann i dameklær, og på høye hæler, det var i Antwerpen på Denis bar. Den gangen syntes det virket litt støtende, og uvirkelig, men etter som årene gikk har dette forandret seg drastisk. Jeg er fortsatt langt inne i skapet så dette er min hemmelighet. Da jeg begynet å føle for transer av etter jeg et opphold i Bangkok med et lasteskip, og når vi kom til havn, var det første vi tenkte på kvinnfolk, fitte og fyll. Jeg havnet på en gogo bar ut på kvelden, helt alene og traff da den flotteste kvinne en kunne drømme om, hun var flott sminket og hadde lange deilig negler, noe jeg er svak for, hun hadde veldig høye hæler og jeg falt pladask Vi ble fort enige om å ta in på hotell, for resten av natta, så jeg betalte henne fri fra jobbe som barvertinne, og så bar det til hotellet. Hun hadde en dyp litt hes stemme og lukter herlig. Da vi kom til rommet ble det en del klining, kyssing med mer, og da kjente jeg den harde deilige penisen, så jeg trakk meg litt tilbake, og hun sa sorry, men det gikk fort over, for det tente meg voldsomt, noe jeg aldri hadd kunne tenke meg, tidligere. Vi kledde av hverandre og la oss opp i den digre sengen og hun begynte å massere meg, jeg lå på magen med en hard penis og hun satte seg på skrevs over lårene mine og la kroppen sin fra over min, og masserte mine skuldrer Og brukte masse olje så kroppene våre vart glatte og glinsende, etter hvert ble det mye kyssing og vi ble til slutt liggende i 69 og suget hverandre, jeg kom veldig raskt, og hun tok det hele i munnen, sin, og etter hvert kom hun også, og jeg fikk henne også i munnen, dette var veldig fremmed, men godt var det.

Den natten glemmer jeg aldrig og etter den gangen elsker jeg trans, har ofte kledd meg om, men det er vanskelig når en er i skapet. Jeg har hatt mange deilige transer etterpå, men litt vanskelig her i Norge.