Et eventyr fra virkeligheten

Alder: 29

Jeg er en 29 år gammel bifil ciskvinne som møtte min kjæreste på internett, og vi har vært sammen i nesten syv år.

Jeg er bi, og har aldri opplevd at noen har hatt noe problem med det, kanskje jeg er heldig sånn sett. I et forum for spillinteresserte møtte jeg en veldig hyggelig og interessant kvinne som delte mange av mine meninger og var veldig koselig å snakke med. Vi satt oppe hele natten og pratet med hverandre, og på jobb om dagene sendte vi meldinger, og jeg tenkte på henne konstant. Jeg var også rimelig sikker på at hun kjente litt på de samme følelsene. Hun sa nemlig at hun var trans, og at hun ville at jeg skulle være klar over det. For meg utgjorde det ingen forskjell, jeg var hodestups forelsket. Vi avtalte å møtes i en høstferie mens begge hadde fri, og hun hoppet på flyet fra en annen del av landet, og vi møttes. Helt fra starten var stemningen eletrisk, vi kunne knapt holde øynene fra hverandre, vi holdt hender hele tiden, og hjertet mitt danset i brystet mitt hver gang jeg så på henne og hun møtte blikket mitt.

Hun ble med familien min på hyttetur, og de likte henne veldig godt. Jeg har et veldig livlig minne av at min mor spøkende himlet med øynene da vi skulle spise koteletter og vi begge spiste med bare en hånd fordi vi ikke ville slippe hverandres hender. Vi ble på hytten en dag ekstra fordi vi begge hadde tatt fri på mandag, og de andre reiste hjem på søndag. Søndags kveld kom, og da vi skulle legge oss spurte jeg om hun ville sove inne hos meg. Det ville hun, og vi kysset for første gang, og sovnet i hverandres armer. Siden det har vi vært sammen gjennom tykt og tynt. Hun fant seg en ny jobb nærmere meg, og vi flyttet sammen etter tre måneder.

Nå er vi forlovet, og jeg føler nesten at jeg lever i et eventyr, med kvinnen i mitt liv. Det var alt jeg ville dele, sammen med en stor TAKK til alle i det skeive miljøet opp gjennom tidene som har kjempet med nebb og klør for den aksepten jeg har møtt, og vi har møtt. Jeg skylder dere så mye!