Skeivt arkiv på Regnbuedagene

Heidi Rohde Rafto på Skeivt arkivs stand under Regnbuedagene 2017.
Heidi Rohde Rafto på Skeivt arkivs stand under Regnbuedagene 2017.

Tradisjonen tro vil Skeivt arkiv delta på og selv stå for flere arrangement under Regnbuedagene i Bergen, som starter lørdag 2. juni og varer til avslutningsfesten lørdag 9. juni. Her er en oversikt over arrangementene og stedene Skeivt arkiv er synlige på i løpet av uken: 

Lørdag 2. juni: Utstillingsåpning

Offisiell åpning av utstillingen Skeivt uteliv kl 20, se egen artikkel om utstillingen og åpningen

Søndag 3. juni: Quiz

Quiz i utstillingen Skeivt uteliv med quizmistress Martine Hammervold-Austinat. Quizzen har tema som musikk, underholdning, litteratur, O-fag og LHBT-historie, og hint og svar på noen av spørsmålene finner du også i utstillingen. Kl 17.30 på Universitetsmuseet, Haakon Sheteligs plass 10. Les mer på Regnbuedagenes programside eller Facebookeventen

Mandag 4. juni: Filmvisning

Filmvisning av "Den Hemmelige klubben", dokumentarfilm om noen av pionerene innen den skandinaviske bevegelsen for likestilling av homofile. "Jenter med baller" fra 2010 om den Norske drag-king gruppen "daKings", med introduksjon av regissør Kenneth Elvebakk. Arrangert av Skeivt arkiv i samarbeid med Regnbuedagene. Kl 18 på Det akademiske kvarter, Olav Kyrres gate 18. Les mer på Regnbuedagenes programside eller Facebookeventen

Tirsdag 5. juni: Debatt

Bjørn André Widvey fra Skeivt arkiv deltar på debatten "Digital intimitet" i regi av Regnbuedagene. Kl 18 på Litteraturhuset - Pride House. Les mer på Regnbuedagenes programside.

Onsdag 6. juni: Debatt

Hannah Gillow-Kloster fra Skeivt arkiv deltar på debatten "Skeiv kultur" i regi av Regnbuedagene. Kl 20 på Litteraturhuset - Pride House. Les mer på Regnbuedagenes programside eller Facebookeventen.

Torsdag 7. juni-lørdag 9. juni: Pride park

Skeivt arkiv står på stand i Pride Park på festplassen fra kl 15-20 hver dag. Kom og besøk oss!

Vel møtt til Regnbuedagene!